Har du en lidenskap for lastebiler og ønsker en variert og spennende hverdag? Da er Trønderlinjen stedet for deg! Vi er alltid på jakt etter engasjerte og dyktige medarbeidere som vil være med på laget.

Hvorfor jobbe hos oss?

Hos Trønderlinjen får du muligheten til å jobbe i et solid og inkluderende arbeidsmiljø. Våre ansatte trives godt, og med en gjennomsnittlig ansiennitet på 17 år, kan vi med stolthet si at vi er en sammensveiset gjeng. Vi legger stor vekt på samarbeid og trivsel, og det er viktig for oss at våre ansatte har det artig på jobb – men selvfølgelig på en måte som også er lønnsom.

Varierte arbeidsoppgaver og spennende utfordringer

Som en del av vårt team vil du få jobbe med alt fra reparasjon og vedlikehold av tunge kjøretøy til skreddersøm og påbygging. Vi håndterer alle merker, inkludert Mercedes, Volvo, DAF, og MAN, og våre tjenester spenner over et bredt spekter, fra semitrailere til mobilkraner. Dette gir deg en unik mulighet til å utvikle deg faglig og bli kjent med de nyeste teknologiene og metodene i bransjen.

Læring og utvikling

Vi verdsetter kompetanse og oppmuntrer til kontinuerlig læring. Hos oss får du arbeide med erfarne fagfolk som er eksperter på sitt felt. Du vil få sjansen til å lære av de beste, samtidig som vi gir deg muligheten til å prøve deg frem og utvikle dine ferdigheter. Vårt moderne verksted er utstyrt med avansert teknologi og spesialverktøy, noe som gir deg de beste forutsetninger for å lykkes i jobben.

Godt arbeidsmiljø og sosialt samhold

Hos Trønderlinjen er det ikke bare jobben som teller – vi tror på å bygge et sterkt sosialt samhold. Vi arrangerer jevnlig sosiale aktiviteter og turer, slik at våre ansatte kan bli bedre kjent med hverandre og ha det gøy sammen utenfor arbeidsplassen. Dette skaper en positiv atmosfære og gjør at man gleder seg til å komme på jobb hver dag.

Bli en del av fremtiden

Vi satser tungt på fremtidens løsninger, inkludert bærekraftige teknologier og el-lastebiler. Som ansatt hos oss vil du være med på å forme fremtiden i en bransje i stadig utvikling. Du får muligheten til å være med på spennende prosjekter som bidrar til en grønnere og mer bærekraftig transportsektor.

Interessert?

Hvis du er nyutdannet eller under utdanning og ønsker en jobb der du virkelig kan gjøre en forskjell, oppfordrer vi deg til å søke hos Trønderlinjen. Vi har jevnlig lærlingeplasser og tilbyr gode utviklingsmuligheter for ungdommen. Ta kontakt med oss for å høre mer om dine muligheter hos oss!

Velkommen til Trønderlinjen – hvor vi sammen skaper løsninger og en bedre hverdag på veien!

– En skikkelig hyggelig gjeng!

Simon (20) gleder seg til å stå opp og gå på jobb hver dag. Her får han også de utfordringene han trenger for å bli en mester i verksted-faget.