Trønderlinjen AS ble etablert i 1988 og har siden den gang vokst til å bli et ledende og allsidig lastebilverksted i Midt-Norge med 36 ansatte. Med base i Øysand, Melhus kommune, er vi kjent for vår pragmatiske og løsningsorienterte tilnærming. Vår kultur bygger på velvilje, pågangsmot, og et sterk intern driv for å finne løsninger. Vi er stolte av å være en sammensveiset gjeng der folk trives på jobb, noe som gjenspeiles i vårt lave gjennomtrekk og høye ansiennitet på 17 år i snitt.

Tjenester

Hos Trønderlinjen tilbyr vi et bredt spekter av tjenester for alle merker og tilhengere:

  • Reparasjon og vedlikehold av alle typer tunge kjøretøy.
  • Påbygg og skreddersøm: Vi tilpasser lastebiler etter spesifikke behov, enten det er lift bak, åpning på siden, tanker eller kraner.
  • Delelager og logistikk: Vi har et rikholdig lager med deler for alle merker, noe som gir oss fleksibilitet og trygghet.
  • PKK-kontroller: Vi utfører årlig flere tusen periodiske kjøretøykontroller (PKK).
  • Nødtelefon og vaktbil: Tilgjengelig 24/7, året rundt. Vi tilbyr hjelp på stedet med vår vaktbil som er utstyrt med verkstedutstyr, og kan organisere inntauing og reparasjon.
  • Skadeverksted: Vi utfører reparasjoner på karosseri.
  • Hengerverksted: Trønderlinjen er sertifisert for å håndtere alle merker.


Våre kunder spenner fra store transportører og entreprenører til mindre selskap og enkeltpersoner. Vi har lang erfaring med transport, bygg og anlegg, og vi legger stor vekt på sjåførdialog. Våre ansatte, inkludert tidligere sjåfører, forstår godt hvilke utfordringer som kan oppstå på veien.

Vi har en flat struktur og et miljø der alle blir tatt imot med åpne armer. Vårt team består av dyktige fagfolk med bred kompetanse, inkludert eksperter på Mercedes og påbygg. Vi satser tungt på både merker som Volvo, DAF og MAN, og på å tilby førsteklasses service til alle våre kunder.

Bærekraft

I Trønderlinjen ser vi fremover mot bærekraftige løsninger innen lastebil- og bussindustrien. Vårt fokus inkluderer alle typer kjøretøy som er innom, samt våre metoder for å drive verkstedene våre. Trønderlinjen er en del av Bertel O. Steen-konsernet og vi koordinerer vårt bærekraft- og miljøarbeid med dem. Våre ISO-sertifiseringer forplikter, og vi følger opp!

Vår målsetting er å fortsette å utvikle oss i takt med markedets behov, og vi er alltid like bekymret som våre kunder når noe går galt!

Vår indre driv og ønske om å finne løsninger har vært en del av oss i over 35 år, og dette skal vi ta med oss videre.

– ISO 9001 –

– ISO 14001 –