Hos Trønderlinjen AS er vårt delelager hjertet i vår drift. Vi har et omfattende lager med deler for alle vanlige merker og de fleste lastebiltilhengere, noe som gir oss muligheten til å tilby rask og effektiv service til våre kunder. Vårt rikholdige lager sikrer at vi har de nødvendige delene tilgjengelig når du trenger dem, og vi kan ofte utføre reparasjoner på stedet uten unødvendige forsinkelser.

Bredt utvalg av deler

Vi lagerfører et bredt spekter av deler, inkludert alt fra de mest vanlige komponentene til spesialdeler for ulike lastebilmerker som Mercedes, Volvo, DAF og MAN. Dette inkluderer tilhengerdeler, motor- og girkassedeler, bremsesystemer, elektroniske komponenter, og mye mer.

Rask og effektiv logistikk

Vårt logistikksystem er optimalisert for å sikre at vi alltid har riktig del på riktig sted til riktig tid. Dette gir oss fleksibiliteten til å gjennomføre reparasjoner raskt, noe som er avgjørende for å minimere nedetid for våre kunder. Vi forstår hvor viktig det er for deg å få kjøretøyet tilbake på veien, og vårt effektive delelager bidrar til å gjøre dette mulig.

Kompetent personale

Vårt team på delelageret består av erfarne fagfolk som har inngående kunnskap om alle typer lastebildeler. De kan hjelpe deg med å finne akkurat det du trenger, og de er alltid tilgjengelige for å gi råd og veiledning. Deres ekspertise sikrer at du får de riktige delene til dine spesifikke behov.

Salg av deler

I tillegg til å bruke deler fra vårt lager til reparasjoner og vedlikehold, tilbyr vi også salg av deler direkte til kunder. Enten du er en stor transportør eller en privat lastebileier, kan du kjøpe deler direkte fra oss. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og høy kvalitet på alle våre produkter.

Fremtidsrettet

Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere og utvide vårt delelager for å møte de nyeste kravene og trendene i lastebilindustrien. Dette inkluderer også deler for bærekraftige og miljøvennlige kjøretøyløsninger, som el-lastebiler.

Verksted
Man-fre: 0700 – 2300

Administrasjon
Man-fre: 0700 – 1600

Delelager
Man-fre: 0700 – 1600