I tillegg til et omfattende tilbud av verkstedtjenester for tungtrafikk, tilbyr også Trønderlinjen spesialiserte reparasjoner og vedlikehold for tilhengere. Med et dedikert verksted og mekanikere er Trønderlinjen sertifisert for alle typer merker.

Omfattende ekspertise

Ved Trønder Linjen er ingen oppgave for stor eller for liten. Verkstedet håndterer alle typer reparasjoner, fra standard vedlikehold til mer komplekse feilsøkinger og overhalinger av hengere. Teamet består av erfarne teknikere som bruker den nyeste teknologien og utstyret for å sikre at hver henger opprettholder optimal funksjonalitet og sikkerhet.

Dette gjør vi:

  1. Generelt vedlikehold og service: Periodiske inspeksjoner og vedlikeholdstjenester for å sikre at hengerne alltid er i topp stand.
  2. Reparasjon av skader: Omfattende reparasjonstjenester, inkludert ramme- og karosseriarbeid, etter ulykker eller slitasje.
  3. Feilsøking og elektriske reparasjoner: Avanserte diagnostiske verktøy brukes til å identifisere og reparere elektriske feil.
  4. Deler og tilbehør: Et velutstyrt lager med reservedeler for rask utskifting og reparasjon, støtter alle de store merkene.

Verkstedet er sertifisert for å håndtere alle merker av tilhengere, noe som betyr at de følger de strengeste standardene for hver reparasjon.

– Vi forplikter oss til å levere den beste servicen mulig. Våre kunder stoler på at deres hengere blir håndtert med den beste ekspertisen. Så er det lov til å stikke innom kantina for en prat og en kaffe mens våre mekanikere gjør jobben, sier daglig leder Håvard Johansen.

Trønder Linjen legger vekt på bærekraft i alle ledd av sin drift. Dette innebærer bruk av miljøvennlige materialer og praksiser hvor det er mulig, samt å tilby løsninger som forlenger levetiden til hengerne og reduserer behovet for hyppige reparasjoner.

Stolthet i service

Verkstedet prioriterer kundens behov og sikrer rask behandlingstid, noe som minimerer nedetid og holder kundenes virksomhet i gang.

– Vi forstår viktigheten av å holde våre kunders flåte operativ. Vårt mål er å få dem tilbake på veien så raskt og sikkert som mulig, legger Johansen til.

Med et team av dyktige fagfolk, toppmoderne fasiliteter, og en ubetinget forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet, står Trønderlinjen klar til å assistere med enhver utfordring du måtte ha med din henger.