Uforutsette problemer kan oppstå når som helst, og når de gjør det, er Trønderlinjen AS her for å hjelpe. Vår nødstoppservice er tilgjengelig 24/7, året rundt, inkludert alle helligdager, slik at du kan føle deg trygg på at hjelp alltid er innen rekkevidde.

(Døgnåpen servicetelefon)
952 35 670

24-timers service for Mercedes Benz Tlf.: 0800 577 7777. Alternativt: + 47 23 50 03 74

Alltid tilgjengelig

Vår nødtelefon er bemannet døgnet rundt, og vårt erfarne team står klare til å bistå deg uansett når problemer oppstår. Vi vet hvor kritisk det er for våre kunder å minimere nedetid, og vi jobber hardt for å løse problemene raskt og effektivt.

Mobilt verksted

Vår vaktbil er utstyrt som et komplett, mobilt verksted, og vi kan utføre mange reparasjoner på stedet. Dette inkluderer alt fra enkle fiks til mer komplekse reparasjoner, slik at du kan komme deg tilbake på veien så raskt som mulig. Hvis problemet ikke kan løses på stedet, kan vi organisere inntauing og videre reparasjon på vårt verksted.

Rask respons og profesjonell hjelp

Vi forstår hvor stressende det kan være når kjøretøyet ditt stopper opp uventet. Derfor tilbyr vi rask respons og profesjonell hjelp for å sikre at du får den støtten du trenger med en gang. Vårt team består av høyt kvalifiserte fagfolk med lang erfaring i bransjen, noe som gir deg tryggheten om at problemet vil bli håndtert på best mulig måte.

Skreddersydde løsninger

Vi vet at hver situasjon er unik, og vi tilbyr skreddersydde løsninger basert på dine spesifikke behov. Enten det gjelder en enkel feil eller en mer komplisert situasjon, har vi kompetansen og utstyret til å finne den beste løsningen for deg.

Trønderlinjen er JA-folk!

Hos Trønderlinjen er vi dedikert til å levere tjenester av høyeste kvalitet, og vår nødstoppservice er intet unntak. Vi er stolte av vår «Ja, vi fikser det»-holdning, og vi streber alltid etter å overgå kundens forventninger.

Når uforutsette problemer oppstår, kan du stole på Trønderlinjen for rask og pålitelig nødstoppservice. Kontakt oss når som helst, dag eller natt, og vi vil sørge for at du får den hjelpen du trenger.