Hos Trønderlinjen AS tilbyr vi et bredt utvalg av nyttekjøretøy fra de anerkjente merkene Mercedes Benz og Fuso. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder de beste løsningene innen lastebiler, kjent for pålitelighet, innovasjon og ytelse.

Ta Kontakt

Er du interessert i å kjøpe en ny lastebil?

Ta kontakt med Tormod Krokhaug på tlf 99 22 76 90 eller Erik Ude på telefon 99 60 99 49 for mer informasjon og pristilbud. Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte løsningen som passer dine behov.

Hos Trønderlinjen er vi dedikert til å tilby førsteklasses kundeservice og skreddersydde løsninger. Vårt team av erfarne fagfolk står klare til å hjelpe deg med alt fra valg av riktig lastebil til finansiering og ettermarkedstjenester.

Trønderlinjen er en del av Bertel O. Steen. Her kan du blant annet be om tilbud eller bestille prøvekjøring!

Mercedes Benz

Mercedes Benz er synonymt med kvalitet og teknologisk innovasjon. Deres nyttekjøretøy er utstyrt med avanserte sikkerhetssystemer, drivstoffeffektive motorer og høy komfort. Mercedes Benz-lastebiler er designet for å håndtere de tøffeste utfordringene på veien, samtidig som de tilbyr en førsteklasses kjøreopplevelse. Enten du trenger en robust lastebil for byggeprosjekter eller en pålitelig transportløsning for langdistansefrakt, har Mercedes Benz det du trenger.

Fuso

Fuso er kjent for sine effektive og økonomiske lastebiler, som er ideelle for både by- og langdistansetransport. Med fokus på bærekraft og lavere driftskostnader, tilbyr Fuso lastebiler som kombinerer moderne teknologi med robust ytelse. Fusos innovative løsninger sørger for at kjøretøyene er miljøvennlige uten å kompromittere på styrke og pålitelighet.

tlf 99 22 76 90

Send e-post

tlf 99 60 99 49

Send e-post