Hos Trønderlinjen AS er vi dedikert til å tilby førsteklasses service og verkstedtjenester for alle typer tunge kjøretøy. Vårt moderne verksted er utstyrt med avansert teknologi og spesialverktøy, og våre dyktige mekanikere har bred erfaring og kompetanse på alle merker.

Med over 30 års erfaring på drift av et flermerke-verksted, er Trønderlinjen i dag blant de største lastebilverkstedene i Trøndelag. Vi innehar sterk og god kompetanse på alle lastebilmerker inkludert diagnoseutstyr for de fleste merker. På de merker vi er autorisert (Mercedes-Benz, Sisu og Fuso) utføres også garantiarbeid. På øvrige merker gjør vi alt unntatt garantiarbeid.

Hos Trønderlinjen setter vi kunden først. Vi har en «Ja, vi fikser det»-holdning, og vårt mål er alltid å finne den beste løsningen på ethvert problem. Vår pragmatiske og løsningsorienterte tilnærming gjør at vi kan tilby rask respons og kort ventetid, med fokus på å få deg tilbake på veien så snart som mulig.

Reparasjon og vedlikehold

Vi utfører omfattende reparasjoner og vedlikehold på alle merker og typer lastebiler og tilhengere. Enten det dreier seg om en rutinemessig service eller en kompleks reparasjon, har vi ekspertisen til å få ditt kjøretøy tilbake på veien så raskt som mulig.

Vi tilbyr også en sosial sone med TV og aviser for sjåfører som må vente mens reparasjonene utføres. Her kan man bestille mat og drikke fra vår kantine, eller benytte seg av våre lånebiler for å ta seg en tur mens man venter. I sum har vi 12 moderne lastebilløp inkludert PKK-linje og egen vaskehall.

Delelager og logistikk

Vårt omfattende delelager sikrer at vi har de nødvendige delene tilgjengelig for en rask og effektiv reparasjon. Vi lagerfører deler for alle vanlige merker og tilhengere, noe som gir oss fleksibiliteten til å utføre reparasjoner på kort varsel.

PKK-Kontroller

Vi utfører årlig flere tusen periodiske kjøretøykontroller (PKK), noe som sikrer at ditt kjøretøy oppfyller alle nødvendige krav og standarder. Vi tilbyr også etterkontroller for å sikre at eventuelle mangler blir utbedret.

Nødtelefon og utrykningstjeneste

Vi vet at uforutsette problemer kan oppstå når som helst. Derfor har vi en nødtelefon som er tilgjengelig 24/7, året rundt. Vår vaktbil er utstyrt som et mobilt verksted og kan utføre reparasjoner på stedet, samt organisere inntauing og videre reparasjon hvis nødvendig.

Hos Trønderlinjen er vi stolte av vårt toppmoderne verksted. Vi har investert i avansert teknologi og spesialverktøy for å sikre at vi kan håndtere selv de mest komplekse reparasjonene. Vårt team av erfarne mekanikere er kontinuerlig oppdatert på de nyeste teknikkene og teknologiene i bransjen.

  • Service, vedlikehold, oljeskift
  • Alle former for reparasjoner (med unntak av garantireparasjoner på merker vi ikke er autorisert på)
  • Karroseri og oppretting
  • Periodisk kjøretøykontroll av bil og henger
  • Årskontroll av fartsskrivere
  • Autorisert påbygger
  • Vask av bil og henger

Fyll ut skjema med din kontaktinfo og send til oss for å få satt opp en time. Beskriv oppdraget så detaljert som mulig. Du vil få en bekreftelse på mail.

"*" obligatorisk felt

Personalia

Bildata

Kommentarer